Nu var det länge sen

Kände att det var dags att upplysa er om läget.
Vi har flyttat ännu en gång fast bara några 100 meter från andra stället. Nu är vi på plats där vi tänkt oss att bo tills den dagen vi kanske vill skaffa ett hus. Vi bor nu i en 4:a och har det jättebra, det är stort och bra och Freja kan springa omkring så mycket hon bara vill, för igår tog hon faktiskt sina första steg helt själv! Helt magiskt ögonblick men det gör mig samtidigt lite ledsen då tiden går alldeles för fort. Var tog min lilla bebis vägen?

Tänkte uppdatera er om att jag håller fortarande på att plugga matte och det är inte klart förrän i september. (om jag klarar den vill säga).

Sminket är fortfarande en stor passion men finner inte riktigt tiden till att göra några extravaganta sminkningar på mig själv just för att när Freja sover så måste jag plugga. När hon är vaken så måste jag vara fokuserad på henne då det är full fart på henne.

Kan väl berätta att jag eventuellt fått mitt första jobb som make up artist, till ett bröllop i sommar, vilket känns jättespännande! Och fler jobb hoppas jag det blir, har ni funderingar eller ska ni på bal/student/bröllop/fest så tveka inte att höra av er till mig på min mail jossan_139@hotmail.com!

Jahapp, nu vaknade lill-tösen! Puss och Kram så länge!

Kommentera här: