Nya Make Up Store Studio Foundation

Ni kanske har sett att Make Up Store har förändrat utseendet på en del produkter, bland annat på deras Studio Foundation. Förut var det runda burkar och nu är dom i en fyrkantig palett med ormskinnsmönster. Även en del skuggor ser ut på samma sätt. Dessutom ska produkterna vara förbättrade.
Jag har tidigare aldrig testat Studio Foundation men var iväg i helgen och köpte mig två stycken i färgerna Ultra och Sandy. Ingen av dom är perfekt för mig men dom blir kanon att blanda tänkte jag. Men herregud vilken torr foundation, den är hårt packad, jag trodde den skulle vara mer krämig i konsistensen. När det kom till att ens försöka få på den på ansiktet med penseln så kändes det som att jag var tvungen att använda väldigt mycket produkt. När det kom till att blanda den var det samma problem, den liksom bara far runt som en liten klump på kakelplattan, det går inte att planda ihop nyanserna. Är det jag som gör något fel? Expediten sa att numer kunde man använda foundationpensel, förr var det svamp som gällde. Någon som har tips?
Väl på ansiktet kändes den torr och oljig på samma gång och jag gillar inte känslan av att känna min foundation på ansiktet, så fram mot eftermiddagen tvättade jag faktiskt av den. Dessutom är jag torr i pannan just nu och där såg det väldigt kakigt ut.
Har läst så mycket bra om den och anledningen till att jag köpte den är för att jag ska sminka till ett bröllop och då vill man ju ha en hållbar bas samt att det helst ska vara utan solskyddsfaktor. (solskyddsfaktor reflekterar nämligen en kamerablixt och därför är det vanligt att ansiktet blir blekt i förhållande till kroppen, inte så snyggt på bröllopsfotona med andra ord.)
 
 
 

Kommentera här: