Morsning korsning!

Nu tycker jag vi har installerat oss ganska bra här uppe i Dalarna. Är så skönt att vara tillbaka på hemmaplan för min del och min sambo stortrivs han också. Att Freja ska få växa upp här känns helrätt för oss båda, jag vet att hon inte kommer tycka det när hon blir stor men den dagen hon får barn så kommer hon förstå.
 
Nu har vi fått internet också så jag ska försöka bli lite mer flitig med mitt uppdaterande här, speciellt med sminkningar! Jag uppdaterar mest på Instagram, makeupbyjosefin heter jag där, in och kika vetja!
 
Så sent som idag fick jag hem lite godis från Kicks. Hade klickat hem ett läppstift från MAC i färgen Pure Zen, en lipliner från Isadora i färgen Nude samt en prissänkt vara nämligen läppbalsam från Eos. Det var en julutgåva om 3 stycken läppbalsam för 99:-. Ett kostar ju vanligtvis 89:- så jag tyckte det var ett riktigt kap. Hela världen pratar ju om dessa läppbalsam så jag var bara tvungen att prova. Hittills är jag inte särskilt fascinerad men det har bara gått några timmar också. Mina läppar är så himla torra, har alltid ett Nueva-lipsyl i fickan. Jag har nog tyvärr missbrukat lipsyl och därför verkar inte mina läppar producera något eget "smörjmedel" så att säga. Men som sagt, jag ska ge dessa nya produkter en chans.
 
Läppstiftet har jag gått och kikat på länge men har väl aldrig fått tummen ur att köpa det. En perfekt nude-nyans enligt mig, blev kär direkt. Såg mig själv direkt i sotade ögon och detta läppstift. Tänkte använda läppstiftet till någon makeup i morgon, som jag kommer lägga upp här.
 
 
 
Med det sagt får jag önska er en trevligt kväll! =)
 

Kommentera här: